دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ | Mon 21 Apr 2025
    باشگاه خبری ایران دریلینگ؛ مرجع تخصصی انتشار اخبار صنعت حفاری در ایران و جهان
    جهت انتشار رایگان اخبار فعالیت های شرکت خودتان در حوزه صنعت حفاری با ما تماس بگیرید
    برای اطلاع از تعرفه هزینه تبلیغات در باشگاه خبری ایران دریلینگ با ما تماس بگیرید
Breaking News
سرخط اخبار چهارشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۰:۳۴:۳۶

در محل عمليات مهار چاه 147 رگ سفيد عنوان شد
در مرحله پاكسازی لوكيشن، به 30 متری آتش رسيديم

ایران دریلینگ: مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: تاکنون ده‎ها محموله تجهیزات از محوطه اطراف چاه ۱۴۷ رگ‎سفید ۲ جمع‎آوری شده و عملیات پاکسازی تا ۳۰ متری مرکز حریق پیشروی کرده است. به گزارش ایران دریلینگ مهندس بیژن عالی پور روز سه‎شنبه، ۱۶ آبان ماه، گزارش آخرین اقدامات انجام شده در محل حادثه چاه ۱۴۷ رگ‎سفید را به محسن پاک‎نژاد، معاون امور تولید شرکت ملی نفت ایران که امروز دوباره در محل حادثه حضور یافته است، ارائه داد و گفت: با پایان مرحله راهسازی، احداث موقعیت کمپ‎ها و احداث استخر ۱۳۰ هزار بشکه‎ای، عملیات پاکسازی نیز تا ۳۰ متری مرکز حریق پیشروی کرده است.

مسئول کل ستاد بحران و عملیات مهار چاه ۱۴۷ رگ سفید با بیان این‎که عصر امروز با پوشش فوران آب، ضلع شمال غربی چاه هم پاکسازی خواهد شد، ادامه داد: احداث ۲۵۰ کیلومتر خط لوله انتقال آب به پایان رسیده و با پایان آبگیری استخر اول به میزان ۱۳۰ هزار بشکه، مرحله نهایی پاکسازی دکل نیز آغاز می‎شود که در این مرحله با توجه به شدت حرارت، آب افشانی از ۱۰ نقطه با استفاده از موتور پمپ‎های ۱۲ سیلندر صورت گرفته و باقیمانده تجهیزات سوخته و بقایای دکل از موقعیت خارج می‎شود. مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به تشریح برنامه جامع مهار چاه پرداخت و گفت: در مرحله نخست، هدف خاموش کردن چاه با روش Top Kill یا حمله به آتش از سطح است و در صورت موفق نشدن، در ۲ موقعیت، دو حلقه چاه امدادی، یکی عمودی و دیگری انحرافی، به طور همزمان حفر می‌شود.

به گفته وی،  قرار است در ابتدا چاه عمودی تا عمق حدود ۲ هزار و ۴۰۰ متری حفر و در آن عمق، عملیات Bottom Kill یا مهار چاه از  کف اجرا شود و اگر  چاه مهار نشد، از طریق چاه دوم کار ادامه می‎یابد. مسئول ستاد مهار چاه ۱۴۷ رگ سفید عنوان کرد: این ۲ حلقه چاه که با هدف مقابله با فوران چاه حفاری می‎شوند، پس از پایان عملیات به عنوان چاه‎های توسعه‎ای در مدار عملیات قرار می‎گیرند؛ همچنین مدنظر است عملیات مهار و کشتن چاه ۱۴۷ تا حد امکان به طریقی انجام شود که پس از مهار امکان بازگشت به تولید امکانپذیر باشد. وی گفت: تمهیدات و مقدمات عملیات نهایی کنترل فوران شامل احداث خطوط لوله، گسیل تجهیزات، تامین ماشین آلات راهسازی، آماده سازی استخر، ایجاد لوکیشن چاه‎های امدادی و برپایی کمپ‎ها، مرحله به مرحله به صورت شبانه روزی در حال انجام است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجموعه عوامل اجرایی شرکت ملی مناطق نفتخیزجنوب با همکاری شرکت ملی حفاری عملیات مهار چاه را  با سرعتی کم‎نظیر پیش می‎برند و در عین حال به رعایت اصل ایمنی و سلامت نیروها نیز توجه می‏‌شود.



  کد خبر : 2295
  ارتباط با سردبیر : info@IranDrilling.ir
 

توجه :

در زمینه‌ انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است :
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • «IranDrilling» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • «IranDrilling» از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.
اظهار نظر در خصوص این خبر :